Trei noi avocati la Badea Clifford Chance

Postat la 23 ianuarie 2008 1 afişăre

Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari firme de avocatura din lume, si-a marit, de la inceputul anului, echipa cu trei noi avocati, ajungand la un total de 40 de avocati.

Badea Clifford Chance a fost anul trecut unul dintre cei mai activi angajatori de pe piata avocaturii de business, marindu-si echipa cu zece avocati pe parcursul celui de-al doilea semestru. Planurile de extindere continua si in acest an, avand in vedere ca firma planuieste sa termine 2008, dat fiind "volumul mare de tranzactii si solicitarile din partea clientilor" cu un total de 50 de avocati, se arata intr-un comunicat transmis de casa de avocatura.

Cei mai noi membri ai echipei sunt Armando Nania, avocat italian cu experienta de peste sapte ani, care a lucrat anterior in cadrul birourilor Clifford Chance din Londra si Roma, Vlad Peligrad, care a lucrat inainte la Salans si David & Baias, si Igor Surdu. Peligrad si Nania vor face parte din echipa de banking si real estate a Badea Clifford Chance, in timp ce Surdu s-a specializat in partea de fuziuni si achizitii.

Clifford Chance LLP este cea mai mare firma globala de avocatura, cu 27 de birouri in 20 de tari si mai mult de 3.800 de avocaţi in intreaga lume. Clifford Chance a intrat oficial in Romania in iunie 2006, deschizand un birou in asociere cu Badea & Asociatii.

Biroul din Romania a ajuns acum la cinci parteneri: Daniel Badea si sotia sa, Nadia Badea, care au fost fondatorii casei de avocatura, Nick Fletcher si David Eatough, detasati de Clifford Chance la Bucuresti, si Perry Zizzi, o achizitie recenta pentru Clifford Chance, fiind cooptat in toamna anului trecut de la biroul local al Salans.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/trei-noi-avocati-la-badea-clifford-chance-2346312
2346312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.