Tranzactii speciale pe RASDAQ

Postat la 18 decembrie 2007 1 afişăre

Cu o ora inaintea finalului sedintei de tranzactionare de marti pe piata secundara RASDAQ se efectuasera tranzactii in valoare de peste 23 milioane euro, in urma unor tranazactii speciale.

Cea mai imporanta vanzare a avut loc cu pachetul majoritar de actiuni de la Select Bucuresti, societate cu obiect de activitate fabricarea de articole de imbracaminte. Pachetul majoritar de actiuni s-a transferat cu circa 10,4 milioane euro, principalul vanzator fiind Confitalia SPA, care detinea 94,5% dintre actiuni, conform datelor Bursei de Valori. Select Bucuresti si-a stopat activitatea la sfarsitul anului trecut, dupa ce a inregistrat pierderi de jumatate de milion de lei, in urma unei cifre de afaceri de 1,4 milioane lei. Producatrul de textile detine in Bucuresti un teren de 8.400 metri patrati, neevaluat din 1992, aflat in litigiu cu fostii proprietari.

O alta tranzactie semnificativa s-a realizat cu un pachet de 3,13% din actiunile Boromor Prod, valoarea tranzactiei fiind de aproape 1,5 milioane euro. Pretul de vanzare a fost cu 2,2% mai mic decat pretul mediu inregistrat in sedinta de luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
servicii financiare,
rasdaq
/actualitate/afaceri/tranzactii-speciale-pe-rasdaq-2310118
2310118
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.