Transfer de bani din hypermarket

Postat la 15 septembrie 2009 20 afişări

MoneyGram a lansat in parteneriat cu Carrefour un serviciu de transfer international al banilor in toate hypermarketurile retailerului, pe fondul intensificarii emigratiei

"Adaugand serviciile sigure de transfer de bani MoneyGram la serviciile disponibile in hypermarketurile Carrefour vom da posibilitatea clientilor nostri sa economiseasca timp si resurse, mai ales acelor persoane, ale caror rude traiesc in strainatate si trimit bani acasa", a declarat Andreea Mihai, directorul de marketing al Carrefour.

"Romania continua sa fie o piata importanta in strategia de expansiune internationala a MoneyGram si una dintre cele mai mari ca numar de tranzactii. Peste 2 milioane de romani traiesc in Spania, Italia, Statele Unite si Marea Britanie si trimit periodic bani familiilor lor din tara", a adaugat John Hempsey, directorul MoneyGram International.

Serviciul va fi disponibil incepand cu 15 septembrie in toate cele 22 de hypermarketuri Carrefour.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/transfer-de-bani-din-hypermarket-4896905
4896905
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.