Trambulina ceha

Postat la 23 octombrie 2007 1 afişăre

Generali, cea mai mare firma de asigurari din Italia, s-ar putea alatura grupului ceh PPF pentru a-si extinde operatiunile pe piata ruseasca.

Generali, cea mai mare firma de asigurari din Italia, s-ar putea alatura grupului ceh PPF pentru a-si extinde operatiunile pe piata ruseasca. PPF Investments, prin vehiculul de private equity PPF Beta, detine 38,46% din actiunile companiei ruse de asigurari Ingosstrah. PPF a anuntat ca negocierile purtate cu Generali ar putea duce la achizitionarea de catre compania italiana a 49% din actiunile PPF Beta Ltd., transmite Reuters. Investitia ar fi in concordanta cu planurile Generali de a se extinde in Rusia, dupa ce a devenit liderul pietei de asigurari in Europa Centrala si de Est, prin achizitionarea unui pachet de actiuni ale Ceska Pojistovna, cea mai mare firma de asigurari din Cehia. In luna iulie a acestui an, Generali a semnat un acord cu PPF Group in vederea crearii unui joint-venture care sa preia controlul Ceska Pojistovna. Sergio Balbinot, copresedintele Generali, declara atunci ca achizitia din Cehia va fi utilizata ca o trambulina pentru extinderea in Rusia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Rusia,
asigurari,
Generali,
PPF Investments
/actualitate/afaceri/trambulina-ceha-963836
963836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.