Tragedia greaca in versiunea italiana: insule, plaje si palate de 3,6 mld. euro scoase la vanzare in Italia

Postat la 05 iulie 2010 19 afişări

Guvernul italian va scoate la vanzare circa 9.000 de proprietati, printre care palate, plaje si cetati, cu o valoare estimata la 3,6 miliarde de euro, in incercarea de a-si reduce datoria publica ce se ridica in prezent la 1.400 de miliarde de euro, scrie Daily Mail.

Printre cele mai scumpe active scoase la vanzare se numara Palatul Norman, din Palermo, cu o valoare de piata de 90 de milioane de euro, vila Giulia, din Roma, cu o valoare de 24 de milioane de euro, si plaja de pe insula Caprera, din Sicilia, cu o valoare de 18 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Italia,
plaje,
insule
/actualitate/afaceri/tragedia-greaca-in-versiunea-italiana-insule-plaje-si-palate-de-3-6-mld-euro-scoase-la-vanzare-in-italia-6498556
6498556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.