Tractorul Brasov devine centru comercial

Postat la 19 ianuarie 2010 46 afişări

Reteaua de hipermarketuri Auchan, care detine sapte unitati pe piata locala si a avut afaceri de circa 350 mil. euro anul trecut, este primul obiectiv anuntat in parcul comercial care va fi dezvoltat pe platforma fostei uzine Tractorul din Brasov, urmand sa deschida anul viitor o unitate in urma unei investitii estimate la peste 20 de milioane de euro.

Firma Centerra Capital, care a cumparat in 2007 platforma de 120 de hectare pentru 77 de milioane de euro, va incepe in primavara acestui an lucrarile la un parc de retail cu o suprafata de circa 55.000 de metri patrati, unul dintre putinele proiecte imobiliare care vor fi incepute in acest an. In acelasi timp, la circa 20 de kilometri distanta, compania Hoyo a anuntat ca va produce in luna aprilie a acestui an primele tractoare la uzina construita la Rasnov, in urma unei investitii estimate la 50 de milioane de dolari.

Cititi mai multe pe www.zf.o

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/tractorul-brasov-devine-centru-comercial-5373042
5373042
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.