Toyota va rechema pentru reparatii 1,3 milioane de masini Corolla si Matrix in SUA si Canada

Postat la 27 august 2010 11 afişări

Constructorul auto nipon Toyota a anuntat ca va rechema pentru reparatii 1,3 milioane de masini din modelele Corolla si Matrix vandute in SUA si Canada, din cauza unor sisteme de control al motorului defecte care pot face automobilul sa se opreasca.

General Motors a indicat, de asemenea, ca vor fi rechemate in SUA si Canada aproximativ 200.000 de automobile Pontiac Vibes, o masina inrudita cu Toyota Matrix, din cauza acelorasi probleme.

Toyota a anuntat ca are cunostinta de patru cazuri neconfirmate de accidente, unul soldat cu rani minore, in SUA, care au legatura cu modulele de control al motorului de pe masini construite intre 2005 si 2008. Grupul va inlocui aceste sisteme de control.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Toyota,
probleme,
control,
motor,
Corolla,
Matrix,
SUA,
Canada
/actualitate/afaceri/toyota-va-rechema-pentru-reparatii-1-3-milioane-de-masini-corolla-si-matrix-in-sua-si-canada-7046148
7046148
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.