Topul reclamatiilor facute de romani impotriva bancilor in 2009

Postat la 25 ianuarie 2010 17 afişări

Relatia romanilor cu bancherii s-a dovedit a fi una tensionata si in 2009: 3.000 de persoane au apelat la Protectia Consumatorilor, iar 650 de cazuri sunt deja pe rolul instantelor, numai in Bucuresti.

Anul trecut, aproximativ 3.000 de romani au reclamat bancile la Protectia Consumatorilor, nemultumiti de comportamentul institutiilor ori de serviciile oferite. De pe lunga lista a problemelor puse pe tapet, majorarea dobanzii la creditele contractate i-a suparat pe cei mai multi reclamanti, potrivit datelor comunicate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) la solicitarea Gandul. Au fost insa si cazuri in care oamenii s-au simtit lezati in drepturile lor atunci cand banca nu a vrut sa le reesaloneze creditul pe timp de criza ori pur si simplu a refuzat sa le acorde un impumut, fara a motiva decizia. Altii s-au plans de calitatea operatiunilor cu cardul, dupa ce s-au trezit fara numerar in fata bancomatului, cu banii blocati in cont ori cu tranzactiile debitate de mai multe ori.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
banci,
reclamatii,
ANPC,
majorari,
dobanzi
/actualitate/afaceri/topul-reclamatiilor-facute-de-romani-impotriva-bancilor-in-2009-5434071
5434071
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.