Topul mallurilor cu cele mai mari datorii.

Postat la 26 noiembrie 2009 15 afişări

Proprietarii a 25 dintre cele mai importante centre comerciale din Romania au intrat in 2009, cel mai greu an al afacerilor cu malluri, avand datorii de 1,5 miliarde de euro, in special catre banci, dar si catre alti furnizori. Vor putea multumi acestia "capra si varza" (banca si chiriasii) pentru a trece de aceasta perioada?

Patru malluri din Bucuresti, Cotroceni Park, Plaza Romania, Baneasa Shopping City si Liberty Center, si Iulius Mall din Timisoara sunt centrele comerciale cu cele mai mari datorii la sfarsitul acestui an, potrivit bilanturilor depuse de companii pe site-ul Ministerului de Finante si centralizate de ZF.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/topul-mallurilor-cu-cele-mai-mari-datorii-5134291
5134291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.