Tjeerd Jegen pleaca din fruntea Real Romania

Postat la 10 iulie 2009 10 afişări

Directorul general al Real Romania, Tjeerd Jegen, a parasit compania, dupa un mandat de doi ani si jumatate

In timpul mandatului sau, Real a deschis 13 noi hipermarketuri in Romania, ridicand numarul total al acestora la 21. “Dorim sa ii multumim domnului Jegen pentru dedicarea de care a dat dovada si pentru excelenta contributie avuta la dezvoltarea companiei. Ii dorim mult succes si multe realizari in viitoarea sa cariera” a declarat Didier Fleury, COO real,- Group Holding GmbH.

 

Compania a mai anuntat ca Tjeerd Jegen isi va continua cariera in afara grupului Metro, din care face parte reteaua Real. Noul sef al companiei in Romania va fi anuntat in urmatoarea perioada.

 

Cifra de afaceri retelei Real a crescut de la 1, 22 miliarde lei (367 milioane euro) in 2007 la 2,35 miliarde lei (638 milioane euro) in 2008 (vanzarile sunt in valori nete si nu contin TVA).

 

Pe piata romaneasca mai sunt prezente in segmentul hypermarket retelele internationale Carrefour, Cora, Auchan si Kaufland dar si magazinele Pic operate de fratii Ilie si Cornel Penescu.

 

Plecarea lui Tjeerd Jegen vine dupa o alta mutare surprinzatoare a Metro pe plan local, si anume numirea in fruntea Metro Ctsh & Carry a lui Dusan Wilms. Click aici pentru a citi mai multe amanunte.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Real,
Metro,
Tjeerd Jegen,
Dusan Wilms,
demisie
/actualitate/afaceri/tjeerd-jegen-pleaca-din-fruntea-real-romania-4630293
4630293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.