Tiriac ar vrea sa vanda Dacia in Germania

Postat la 14 aprilie 2010 12 afişări

Ion Alexandru Tiriac, mostenitorul grupului Tiriac, crede ca a trecut ce e mai rau din criza. El sustine ca Tiriac nu vinde actiunile pe care le detine in afacerile locale Metro, UniCredit Bank sau Allianz.

Ion Tiriac, primul antreprenor care a pariat pe cresterea economica a Romaniei in anii '90, aducand marci precum Mercedes, Ford sau Metro Cash&Carry, ia acum in calcul posibilitatea de a deschide centre auto Dacia in Europa de Vest, in Franta sau Germania, trecand astfel de la importuri la exporturi.

"Am luat in calcul sa devenim si dealer Dacia in strainatate, nu in Romania. Dacia este o masina care pentru mine a avut o evolutie surprinzatoare. Produsul este bun, este extrem de bine vandut in strainatate", a subliniat Ion Alexandru Tiriac, fiul fostului tenisman si reprezentantul lui in consiliile de conducere si administratie ale Tiriac Holdings, un grup care a rulat anul trecut afaceri de 1,3-1,4 mld. euro, intr-un interviu acordat ZF.

Cititi un interviu in exclusivitate cu Ion Alexandru Tiriac pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/tiriac-ar-vrea-sa-vanda-dacia-in-germania-5890891
5890891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.