TinaR isi dubleaza reteaua de magazine

Postat la 05 decembrie 2007 1 afişăre

Strategia lantului de retail de imbracaminte TinaR pentru anul viitor vizeaza dublarea numarului de magazine si cresterea cifrei de afaceri la 8,9 milioane de euro.

TinaR numara in prezent 13 magazine in marile centre comerciale din tara, plus inca unul pe internet, si are in plan sa deschida alte cel putin 12 in 2008, atat in Bucuresti, unde veniturile pe metru patrat depasesc 500 de euro lunar, cat si in alte orase din tara. O parte dintre acestea urmeaza sa functioneze in sistem de franciza, potrivit oficialilor TinaR. Noile magazine vor contribui cu 3,8 milioane de euro la cifra de afaceri pe anul viitor, care va ajunge astfel la un total de 8,9 milioane de euro.

Tot ca parte a strategiei de extindere, TinaR isi va deschide anul viitor primul birou in afara granitelor Romaniei, in urma unei investitii de 500.000 de euro, potrivit lui Rares Jianu, directorul general al companiei. Biroul va fi pozitionat in China si se va ocupa de logistica de aprovizionare si de comenzi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
TinaR,
centre comerciale,
comert
/actualitate/afaceri/tinar-isi-dubleaza-reteaua-de-magazine-1074999
1074999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.