Tina R vinde online

Postat la 03 decembrie 2007 1 afişăre

Retailerul de imbracaminte Tina R a lansat pe 1 decembrie primul magazin virtual al companiei. Prezenta online, spera brand managerul Ramona Popa, va consolida brandul si va mari vizibilitatea acestuia in randul consumatorilor.

"Comertul online in Romania se dubleaza de la an la an, ceea ce inseamna ca romanii au depasit bariera psihologica, teama de a comanda si plati produse prin internet si incep sa observe ca este mult mai comod si mai rapid sa cumpere din fata calculatorului", motiveaza Ramona Popa de ce Tina R s-a extins virtual. Proiectul, care implica investitii in jur de 50.000 de euro, conform unei declaratii anterioare a Ramonei Popa, a fost realizat in colaborare cu E Invest Marketing Romania, companie specializata in online development si marketing.

In afara de magazinul de pe www.tinar.ro, reteaua Tina R numara si 13 magazine "offline". Compania, care si-a schimbat anul acesta actionariatul, dupa ce a vandut 49% din actiuni fondului olandez de investitii Middle Europe Opportunity Fund II, administrat de Middle Europe Investment (MEI), spera pentru 2007 la o crestere a veniturilor cu 50%, fata de peste 4 milioane de euro anul trecut.

Piata totala de comert online ar putea ajunge anul acesta la aproximativ 200 de milioane de euro, in crestere cu aproximativ 400% fata de anul trecut, conform unor estimari anterioare ale lui Marius Ghenea, presedintele FitDistribution, detinatoarea platformei de comert online PCFun. Potrivit estimarilor integratorului de plati online Gecad ePayment, din totalul celor care tranzactioneaza prin ePayment, sub 1% vand confectii online.

Pe zona de fashion, valoarea medie a unui cos de cumparaturi ajunge la 120 de euro pe comanda, estimeaza Madalin Matica de la DotCommerce - dar cifra are relevanta relativa, pentru ca achizitiile nu se fac neaparat pe Internetul romanesc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
TinaR,
magazin virtual
/actualitate/afaceri/tina-r-vinde-online-1072281
1072281
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.