Teodor Ancuta si-a vazut visul cu ochii: Bursa din Sibiu face concurenta BVB

Postat la 25 ianuarie 2010 27 afişări

Bursa din Sibiu (Sibex) a lansat la finele saptamanii trecute propria piata de actiuni (spot), cu sprijinul Bursei din Varsovia, intrand in concurenta directa cu Bursa de la Bucuresti pe acest segment. Cum vrea Teodor Ancuta (foto), presedintele si fondatorul Sibex, sa faca din piata de la Sibiu una dintre cele mai mari din regiune?

Primele tranzactii pe noua platforma de la Sibiu s-au derulat chiar cu actiunile operatorului, respectiv Bursa din Sibiu (simbol SBX). In prima zi de tranzactionare, s-au transferat pe piata 69.660 de actiuni Sibex in valoare totala de circa 143.000 de lei (34.000 de euro). La pretul mediu de 2 lei/actiune, Bursa din Sibiu este evaluata la circa 43 mil. lei (10,5 mil. euro).

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/teodor-ancuta-si-a-vazut-visul-cu-ochii-bursa-din-sibiu-face-concurenta-bvb-5436474
5436474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.