Telemobil ofera net mobil la 21,6 Mbps in Bucuresti

Postat la 02 septembrie 2009 9 afişări

Telemobil, care va fi preluat de Cosmote Romania, in baza unui acord semnat la finalul lunii iunie, a lansat prima retea de telecomunicatii HSPA+, care permite in Bucuresti viteze de descarcare a datelor de pana la trei mai ridicate decat cele furnizate prin reteaua 3G, respectiv de pana la 21,6 Mbps, in urma unei investitii in retea pentru care au fost utilizate echipamente furnizate de compania chineza ZTE.

Prin reteaua de telecomunicatii HSPA+, vitezele de upload vor creste, de asemenea, de peste 15 ori, de la 384 Kbps la 5,8 Mbps.

Ulterior acestei dezvoltari, operatorul va acoperi peste 80% din populatia Romaniei, aproape dublu decat aria de acoperire pentru servicii mobile de date de mare viteza furnizate de alti operatori din piata.

Netul mobil la 21,6 Mbps este disponibil la aceleasi tarife ca si serviciile de date 3G, singura diferenta fiind pretul modemului, care este de 50 de euro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
upload,
3g,
hspa,
descarcare,
net,
mobil
/actualitate/afaceri/telemobil-ofera-net-mobil-la-21-6-mbps-in-bucuresti-4838276
4838276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.