Şucu: Românii ies mai rar la restaurant, dar invită prietenii acasă. Vânzările de mese mari au crescut

Postat la 13 octombrie 2011 45 afişări

Românii au mers mai rar în baruri şi restaurante în ultima perioadă, pe fondul crizei economice, dar au invitat prietenii acasă şi au cumpărat un număr dublu de mese mari, a declarat joi proprietarul retailerului de mobilă Mobexpert, Dan Şucu, la un seminar ZF.

"Clientul iese mai rar la restaurant, dar invită prietenii acasă. Am dublat numărul de mese mari vândute şi am crescut vânzările de feţe de mese, pahare şi furculiţe", a spus Şucu la o conferinţă organizată de Ziarul Financiar. El a adăugat că au crescut şi vânzările de frapiere şi aparatură pentru bar, care au transformat proprietarul de locuinţă în gazdă. "Până în 2008, poate clienţii sperau să se mute într-o casă mai mare. Când au hotărât însă că în următorii 3-4 ani nu se vor muta, au hotărât să investească în locuinţa veche. Din acest motiv, am avut o creştere de 38% la vânzarea de saltele", a mai spus Şucu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tendinte,
sucu,
restaurant,
iesiri,
vanzari,
mese
/actualitate/afaceri/sucu-romanii-ies-mai-rar-la-restaurant-dar-invita-prietenii-acasa-vanzarile-de-mese-mari-au-crescut-8864011
8864011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.