Stolojan: Datorita Greciei, Romania va trece mai tarziu la euro

Postat la 23 aprilie 2010 11 afişări

Perspectivele pentru aderarea la zona euro s-au schimbat odata cu criza din Grecia, datorita careia Romania va adopta mai tarziu moneda unica europeana, nu inainte de a indeplini reformele pe termen mediu, a declarat, vineri, Theodor Stolojan, membru in Parlamentul European.

"Cei care doresc sa trecem mai tarziu la euro vor fi fericiti, pentru ca datorita Greciei vom trece mai tarziu la euro. Perspectivele pentru aderarea la zona euro s-au schimbat, iar daca Romania nu va dovedi ca are capacitatea de a indeplini criteriile pe termen mediu nu vom trece la euro", a declarat Stolojan in cadrul conferintei "Privind spre viitor: Romania si strategia Europa 2020".

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Theodor Stolojan,
Romania,
Grecia,
euro,
adoptare
/actualitate/afaceri/stolojan-datorita-greciei-romania-va-trece-mai-tarziu-la-euro-6034411
6034411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.