Ştefan Vâlsănoiu: Succesul are rădăcini în copilărie

Postat la 07 noiembrie 2022 143 afişări

Ştefan Vâlsănoiu: Succesul are rădăcini în copilărie

Vârstă: 38 de ani

Funcţie: Director Executiv, Centrul Porsche Bucureşti

Număr de colegi aflaţi în subordine: 45

Companie: Porsche Inter Auto România

Experienţă: Are 17 ani de experienţă în industria auto, atât în zona de sales, cât şi în zona de after sales. A fost timp de trei ani Škoda Sales Manager, cinci ani Director de Service VW, Škoda şi Seat. În prezent, deţine funcţia de Director Executiv la Centrul Porsche Bucureşti.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Ambiţia este cea care te face să munceşti atât de mult cât este necesar pentru a deveni performant. Talentul este doar un atu care te face să ajungi mai repede acolo. Ideal este să le ai pe amândouă. Personal, apreciez mai mult ambiţia.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

Acasă, locul unde am copilărit. Este locul unde visurile/aspiraţiile mele au început să prindă contur, având alături familia, care mi-a insuflat ambiţia spre ţinte care pot părea de neatins pentru alţii.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Sunt mulţumit, cea mai mare realizare este cariera mea profesională. Pot spune că am dus cu succes la final fiecare proiect în care m-am implicat. Desigur, orice obstacol poate fi depăşit atunci când sunt înconjurat de oameni care „merg în aceeaşi direcţie cu mine”.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Aş da un 9, tot timpul este loc de mai bine! Drumul este bun, trebuie să ai răbdare să obţii întotdeauna ce îţi doreşti.

Cine este mentorul tău?

Mentorul meu este senseiul de kendo. Un profesor excelent al valorilor umane şi un manager de top cu o bogată experienţă internaţională. Am avut şi am foarte multe lucruri de învăţat de la el.

Ce te motivează?

În cariera mea de până acum a fost foarte important progresul, să devin din ce în ce mai bun în ceea ce fac. A fost concentrarea mea zilnică asta m-a motivat să fiu cine sunt astăzi.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Adaptabilitatea este provocarea vremurilor noastre şi fiecare dintre noi ar trebui să o vadă ca pe o componentă necesară succesului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consum,
Ştefan Vâlsănoiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.