Sotul femeii internate la SUUB nu va depune plangere impotriva angajatorului

Postat la 12 martie 2010 18 afişări

Sotul femeii internate in coma la Spitalul Universitar Bucuresti dupa ce i s-a facut rau in timpul programului, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca, in anumite perioade, femeia lucra acasa pentru proiectele de la serviciu, dar ca nu intentioneaza sa faca vreo plangere impotriva angajatorului.

Marius Ciciu a declarat agentiei MEDIAFAX ca sotia sa mai lucra de acasa pentru anumite proiecte , dar acest lucru nu se intampla in permanenta, ci doar in anumite perioade.

"Lucra pentru proiecte si de acasa, dar nu era o permanenta, erau perioade. Chiar daca scapa de la birou la 7.00 - 8.00 seara, venea acasa si se ocupa de copii, iar dupa ce adormeau ei, se mai intampla sa lucreze la anumite proiecte. De obicei ne culcam pe la 11.30 - 12.00", a declarat sotul femeii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUUB,
femeie,
angajator,
Marius Ciciu
/actualitate/afaceri/sotul-femeii-internate-la-suub-nu-va-depune-plangere-impotriva-angajatorului-5740561
5740561
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.