Sonae Sierra: Nu putem estima cand vom inaugura proiectele din Romania

Postat la 06 mai 2009 19 afişări

Reprezentantii companiei portugheze Sonae Sierra, unul din cei mai mari dezvoltatori, administratori si proprietari de centre comerciale din lume, afirma ca nu pot estima cu acuratete datele de deschidere ale proiectelor din Romania, preferand sa le comunice in momentul cand acestea vor fi "100% sigure"

Compania, care si-a facut intrarea pe piata locala in 2007 prin achizitia proiectului River Plaza din Ramnicu-Valcea, are in dezvoltare pe plan local trei proiecte comerciale in Bucuresti (ParkLake Plaza, in parteneriat cu Caelum Development) Craiova si Ploiesti, proiecte a caror finalizare a fost amanata, ca urmare a contextului economic.

 

"Sonae Sierra este, ca si alte companii, afectata de criza de pe pietele financiare. Aceasta situatie a cauzat revizuirea etapelor de dezvoltare ale proiectelor planificate", au mai mentionat reprezentantii dezvoltatorului. Acestia au mai mentionat ca deruleaza in prezent activitati de optimizare a designului si a specificatiilor tehnice pentru fiecare proiect si activitati de intensificare a proceselor de preinchiriere si cautare a unei finantari bancare.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/sonae-sierra-nu-putem-estima-cand-vom-inaugura-proiectele-din-romania-4301867
4301867
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.