Sonae incepe in aceasta toamna constructia mall-ului din Ploiesti

Postat la 01 septembrie 2008 18 afişări

Dezvoltatorul portughez de centre comerciale Sonae Sierra va incepe in aceasta toamna constructia unui mall in Ploiesti, potrivit reprezentantilor companiei portugheze Plusvag – dezvoltatorul unui proiect imobiliar din care va face parte si centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra

Centrul comercial va face parte din proiectul imobiliar Barcanesti, a carei valoare investitionala se ridica la peste 250 de milioane de euro, potrivit informatiilor furnizate de catre dezvoltatorul proiectului, compania Plusvag. Proiectul se va intinde pe o suprafata totala de 101,63 hectare, urmand sa fie finalizat integral in 2012.

 

Proiectul Barcanesti va include trei zone: Barcanesti Residential va fi format din blocuri cu trei si opt etaje, precum si case, la care se adauga doua gradinte, o biserica, o banca, un centru medical, un parc si un lac, dar si locuri de joaca si zone de agrement sportiv. Compania Plusvag a anuntat ca, la finalizarea proiectului, 33 de hectare din suprafata ansamblului rezidential va reveni municipalitatii orasului Ploiesti.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/sonae-incepe-in-aceasta-toamna-constructia-mall-ului-din-ploiesti-3111845
3111845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.