Soferii de Ferrari, Bentley si Porsche, primii romani care nu mai pot plati taxele, renunta la masini

Postat la 14 iunie 2010 17 afişări

Din cauza ca veniturile li s-au subtiat de la inceputul anului, proprietarii de bolizi au inceput sa renunte la modelele luxoase si scumpe, pe care fie le returneaza firmelor de leasing, fie le scot la vanzare la preturi usor negociabile.

Bucuresteanul Bogdan D. este unul din miile de clienti ai firmelor de leasing, care a fost nevoit sa renunte la masina pentru ca nu mai putea plati ratele. "Cei mai multi bani i-am castigat din imobiliare. Cand s-a dus piata in jos, mi-am dat seama ca nu puteam plati doua masini la leasing. Eu aveam rata 1.500 euro pe luna, sotia avea vreo 2.000, pentru ca a vrut sa facem al doilea leasing pe o perioada mai scurta de timp. Nici nu credeam acum vreun an, un an jumatate, ca ma voi duce de bunavoie sa le dau masina astora cu leasingul", a povestit tanarul pentru Gandul.

Cititi mai mult pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
leasing,
masini,
Porsche,
Ferrari,
Bentley
/actualitate/afaceri/soferii-de-ferrari-bentley-si-porsche-primii-romani-care-nu-mai-pot-plati-taxele-renunta-la-masini-6402774
6402774
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.