Skype pe televizor

Postat la 05 ianuarie 2010 22 afişări

Skype, serviciul ce permite utilizatorilor sa efectueze convorbiri telefonice prin internet a incheiat parteneriate cu producatorii de electronice LG Electronics si Panasonic cu scopul de a-si muta serviciile, pe care le ofera in prezent doar pe calculator, si pe televizor.

Astfel, ambele companii producatoare de televizoare vor incorpora tehnologia Skype in modelele nou create (care se pot conecta si la internet) si vor vinde separat camere web si microfoane, pentru cei care prefera sa se uite la televizor in acelasi timp in care utilizeaza si Skype. Asadar, Skype va putea fi accesat de pe modelele VT si G, cu diagonala de 65 de inch lansate de Panasonic si de pe aproximativ 26 de LCD-uri si plasme de diferite marimi LG

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internt,
Skype,
LG Electronics,
Panasonic,
comunicare
/actualitate/afaceri/skype-pe-televizor-5265392
5265392
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.