Site-ul care a publicat pozele cu noul iPhone ar putea avea probleme

Postat la 25 aprilie 2010 17 afişări

Blogul IT Gizmodo ar putea avea probleme din partea autoritatilor americane dupa ce site-ul a prezentat un prototip al viitoarei versiuni iPhone 4G, informeaza CNET. Conform publicatiei, autoritatile din California investigheaza daca achizitia telefonului de catre Gizmodo pentru 5.000 de dolari incalca legislatia penala.

Vezi aici cum arata prototipul noului iPhone

Ancheta a fost declansata dupa ce compania Apple s-a adresat politiei locale, autoritatile dorind sa afle daca achizitia facuta de Gizmodo incalca Codul Penal al statului California, sectiunea 485 conform careia: "Persoana care gaseste un obiect pierdut care indica identitatea adevaratului proprietar si isi insuseste acel obiect pentru uzul personal sau pentru uzul de catre o alta persoana care nu are acest drept, fara a se asigura si a depune eforturile necesare pentru ca proprietarul de drept sa revina in posesia obiectului, este vinovat de furt".

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
iPhone,
prototip,
nou,
poze,
Gizmodo
/actualitate/afaceri/site-ul-care-a-publicat-pozele-cu-noul-iphone-ar-putea-avea-probleme-6061642
6061642
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.