ShopMania: Shopping online in doi

Postat la 18 februarie 2009 31 afişări

Portalul de cumparaturi online ShopMania, detinut de Asesoft Net, a lansat astazi “Shopping in doi”, o noua optiune de cumparaturi prin care cei care navigheaza pe site pot merge la shopping online impreuna cu inca o persoana.

Interfata “Shopping in doi” va fi accesata de aproximativ 1.000 de utilizatori in luna februarie, potrivit estimarilor companiei. “Ne asteptam ca interesul crescut pentru achizitii online din luna indragostitilor, precum si apropiatele sarbatoril din luna martie sa aduca o crestere a traficului de 12%, pana la 2 milioane de vizitatori pe luna”, spune Arthur Radulescu, directorul general al Asesoft Net. Cele mai cautare produse in perioada februarie-martie sunt ceasurile, parfumurile, bijuteriile si florile, generand vanzari cu 65% mai mari decat in restul anului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ShopMania,
shoping,
online,
portal,
IT,
Arthur Radulescu
/actualitate/afaceri/shopmania-shopping-online-in-doi-3948234
3948234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.