Shah Rouf pleaca de la conducerea Aviva Romania

Postat la 11 ianuarie 2010 40 afişări

Shah Rouf va parasi compania la mijlocul lunii februarie, dupa trei in care a condus Aviva Romania. Urmatoarea pozitie pe care o va ocupa va fi cea de director general al Aviva Eagle, din Sri Lanka.

"Cei trei ani petrecuti aici constituie o adevarata experienta pentru mine, din care am invatat multe si sunt incantat sa pot spune ca am avut si eu un rolin schimbarea majora survenita la nivelul industriei de pensii si asigurari de viata", spune Shah Rouf, directorul general al Aviva Romania.

In ultimii trei ani, compania a ajuns la o valoare prezenta a primelor din vanzari noi de 800 de milioane de euro.

Aviva Europa este in cautarea unui nou director general pentru Aviva Romania, timp in care Janos Bartok, membru al consiliului de administratie al companiei de asigurari de viata si de pensii si manager Regional, va asigura interminatul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/shah-rouf-pleaca-de-la-conducerea-aviva-romania-5309625
5309625
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.