Semne bune pentru retail: Trei galerii comerciale noi in tara

Postat la 13 iulie 2010 73 afişări

Dezvoltatorii Real4You si Oasis au anuntat ca vor deschide in toamna acestui an trei galerii comerciale in Botosani, Giurgiu si Ramnicu – Valcea, galeriile comerciale urmand sa fie amplasate langa magazinele Kaufland din respectivele orase.

Principalele magazine care vor fi deschise in noile galerii comerciale sunt Carmolimp, Takko, Deichmann si Altex. Galeriile comerciale se vor numi Family Center si vor avea suprafete inchiriabile de 6.000 de metri patrati in Botosani, 4.260 in Giurgiu si 3.360 in Ramnicu Valcea.

Agentul de inchiriere al proiectelor este Krammer & Wagner. "In ciuda momentului dificil, chiriasii internationali continua sa joace cartea expansiunii", a declarat Theresia Wilfinger, managing director al companiei.

In acest an au fost anuntate mai multe proiecte imobiliare de retail, cele mai multe dintre acestea fiind in Bucuresti. In ciuda acestor anunturi, noi informatii despre actualul stadiu de constructie al acestor proiecte nu au aparut.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/semne-bune-pentru-retail-trei-galerii-comerciale-noi-in-tara-6547922
6547922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.