Şeful Heineken România va deveni preşedinte al grupului în Europa Centrală şi de Est

Postat la 30 noiembrie 2011 28 afişări

Directorul general al Heineken România, Jan Derck van Karnebeek, va deveni de la 1 ianuarie 2012 preşedinte al operaţiunilor din Europa Centrală şi de Est (ECE) ale grupului olandez, după plecarea actualului preşedinte regional, Nico Nusmeier.

Van Karnebeek va face parte din comitetul executiv al Heineken, cu sediul la Viena, şi va fi subordonat directorului general Jean-François van Boxmeer. "Jan Derck a demonstrat de-a lungul carierei sale capacitatea de a conduce echipe şi a genera creştere. Calităţile de lider şi de înţelegere a afacerilor vor fi importante pentru dezvoltarea regională din anii următori", a declarat van Boxmeer.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/seful-heineken-romania-va-deveni-presedinte-al-grupului-in-europa-centrala-si-de-est-9017024
9017024
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.