Seful Agrostar: Pretul painii ar putea creste cu 25-30% pana la sfarsitul anului

Postat la 13 octombrie 2010 14 afişări

Pretul painii ar putea creste cu 25-30% pana la sfarsitul acestui an, pe fondul majorarii pretului la grau si al evaziunii fiscale ridicate din zona procesarii, sustine presedintele Federatiei Agrostar, Niculae Stefan.

"Presedintele Agrostar afirma ca procesatorii sunt responsabili pentru scumpirile din industria alimentara si nu agricultorii.

"Procesatorii ar trebui intrebati de ce creste pretul la paine, nu noi agricultorii suntem de vina. Noi avem, in sfarsit dupa 20 de ani, un pret real la grau. Nu agricultorii sunt de vina pentru scumpirile din acest an, ci un sistem deficitar de investitii, pentru ca daca agricultura ar fi beneficiat de investitii nu ar mai fi fost un monopol pe pretul la lapte sau nu am mai fi importat 70% din carnea de porc", a spus Stefan, dupa intalnirea de la Guvern cu premierul Emil Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Agrostar,
estimari,
crestere,
pret,
paine
/actualitate/afaceri/seful-agrostar-pretul-painii-ar-putea-creste-cu-25-30-pana-la-sfarsitul-anului-7474357
7474357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.