Schimbari manageriale la Terapia Ranbaxy

Postat la 10 septembrie 2008 72 afişări

Producatorul local de medicamente Terapia, parte a grupului indian Ranbaxy, a anuntat noua structura manageriala a departamentului comercial condus de Bogdan Ungureanu

Astfel, Ungureanu, care anterior a ocupat functia de director general al Terapia Distributie, se va ocupa de activitatile diviziilor de promovare medicala, de OTC-uri (de produse fara prescriptie medicala) si de key accounts.

 

“Aceasta decizie este in concordanta cu politica companiei de concentrare si focalizare pe strategia de promovare egala a tuturor produselor si brandurilor Terapia Ranbaxy”, a declarat Mahendra Bharadwaj, CEO-ul Terapia Ranbaxy.

 

Divizia de produse generice cu promovare medicala va fi condusa de catre Claudia Firez, iar cea de OTC-uri de catre Florin Neagu.

 

Terapia Ranbaxy a inregistrat, in cel de-al doilea trimestru al anului curent, vanzari de 31 de milioane de dolari (circa 13 milioane de lei), in crestere cu 5% fata de perioada similara a anului trecut, si cu 17% fata de primul trimestru, ca urmare a impactului pozitiv al prescriptiei pe brand introduse la inceputul lunii aprilie, potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii companiei.

 

Piata farmaceutica a raportat, in perioada aprilie-iunie, o crestere de 21,3% fata de perioada similara a lui 2007, pana la 1,8 miliarde de lei. Primii trei mari jucatori (GlaxoSmithKline, Roche si Novartis) si-au aliniat, in intervalul iulie 2007-iunie 2008, cotele de piata, la 6,9%, iar ultimii doi au realizat vanzari egale, de 443,1 milioane de lei, potrivit datelor Cegedim.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/schimbari-manageriale-la-terapia-ranbaxy-3164568
3164568
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.