Scaderea pietei determina o divizie locala a ArcelorMittal Construction sa vizeze exportul

Postat la 14 mai 2009 17 afişări

Arval Romania, una din cele trei divizii locale ale ArcelorMittal Construction Romania, intentioneaza in acest an sa exporte o parte din productie in Ucraina, in contextul scaderii pietei locale de constructii

“Consideram ca piata romaneasca si Arval Romania, alaturi de piata greceasca, este zona cu cel mai inalt potential din regiune, in ceea ce priveste solutiile pentru inchiderile exterioare pentru constructii. Din estimarile noastre, cele doua piete vor ajunge impreuna, in scurt timp, la 50 de procente din vanzarile Arval, la nivelul Balcanilor” declara Kostas Stefanidis, Market Manager Arval.

 

Arval este divizia de solutii pentru inchideri exterioare pentru cladiri din cadrul ArcelorMittal Construction Romania, divizie care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de opt milioane de euro, dintr-un total de 24 milioane de euro realizat de divizia locala de constructii a ArcelorMittal.

 

Divizia regionala a Arval, care are unitati de productie in mai multe tari din Balcani, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro. “Noi vedem Romania drept una din pietele mari ale Europei, dar si un centru strategic pentru extinderea in alte tari limitrofe", a mai declarat Kostas Stefanidis.

 

In acest moment, Arval este prezent cu 30 de unitati de productie la nivel european. “Unul din punctele pe care dorim sa il perfectionam in perioada urmatoare la nivelul Arval Romania este logistica. Ne intereseaza sa perfectam legatura dintre Arval Romania si diviziile similare din Grecia, Franta sau Suedia”, a conchis Kostas Stefanidis.

 

Arcelor Mittal Construction Romania are trei divizii, Arval, Armat specializata in domeniul acoperisurilor, planseelor si structurilor metalice pentru case si Arclad, specializata pe solutii tehnice si arhitecturale complete pentru fatade, acoperisuri si plansee precum si hale industriale usoare.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/scaderea-pietei-determina-o-divizie-locala-a-arcelormittal-construction-sa-vizeze-exportul-4370177
4370177
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.