Saramet: Creditarea nu se va relua atata timp cat bancile si IMM arunca riscul de la unii la altii

Postat la 18 mai 2010 54 afişări

Creditarea nu va putea fi reluata atata timp cat bancile si IMM-urile nu vor intelege ca trebuie sa imparta riscul si nu sa-l arunce unii in curtea celorlalti, a declarat marti presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), Aurel Saramet.

"Atata timp bancile si IMM-urile nu vor intelege ca riscul trebuie impartit si atata timp cat riscul va fi aruncat in curtea altuia, nu se va relua creditarea. In plus, este nevoie de comunicare. IMM-urile doresc sa faca profit, dar trebuie sa inteleaga ca si bancile cauta acelasi lucru. Bancile, de asemenea, trebuie sa inteleaga ca si IMM-urile vor profit, iar sistemul bancar are inca marje de profit peste media inregistrata de firmele mici si mijlocii", a spus Saramet la seminarul MEDIAFAX talks about SME's.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
creditare,
IMM,
Aurel Saramet
/actualitate/afaceri/saramet-creditarea-nu-se-va-relua-atata-timp-cat-bancile-si-imm-arunca-riscul-de-la-unii-la-altii-6130746
6130746
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.