Sanador isi construieste primul spital privat din Bucuresti, investitie de 40 mil. euro

Postat la 14 aprilie 2011 234 afişări

Familia Andronescu, fondatorii retelei de clinici private Sanador, a inaugurat joi cel mai mare spital privat din Bucuresti, cu o capacitate de 290 de paturi, in urma unei investitii de 40 de milioane de euro.

"Spitalul Sanador cuprinde toate specialitatile medicale si de chirurgie, un caz unic pe piata romaneasca de servicii medicale private", a declarat Doris Andronescu, sotia omului de afaceri Florin Andronescu, cunoscut dupa ce a infiintat iar apoi a vandut afaceri precum Flanco sau Credisson. In cadrul spitalului vor lucra 460 de medici, colaboratori din unitatile de stat si private, si un numar de 200 de asistente. Cladirea in care functioneaza spitalul este inchiriata de la omul de afaceri Gheorghe Mois, iar initial a avut ca destinatie spatii de birouri si aparthotel. Lucrarile de amenajare a spitalului au durat doi ani.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanador,
spital,
constructie,
inaugurare,
investitie
/actualitate/afaceri/sanador-isi-construieste-primul-spital-privat-din-bucuresti-investitie-de-40-mil-euro-8156748
8156748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.