Samsung a deschis o subsidiara in Romania

Postat la 16 iulie 2010 23 afişări

Samsung Electronics, companie ce activeaza in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergenţei digitale, a deschis o subsidiara in Romania. Astfel, compania a renuntat la reteaua de distributie si a inceput repartizarea directa a produselor sale pe piaţa romaneasca.

"Experienta noastra de aproape 10 ani pe piata din Romania reprezinta o baza solida pentru un nou inceput. Prin adoptarea acestei noi structuri operationale, incepand cu 1 iulie, Samsung Electronics va raspunde mai eficient nevoilor consumatorilor de pe piata autohtona, oferindu-le in acest sens, in mod constant, produse si servicii excelente," a spus YoungLak Jung, Preşedinte Samsung Electronics România.

Lansarea noii structuri operaţionale de business urmeaza strategia globala a Samsung Electronics, care include tari ca Romania si Bulgaria.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Samsung,
subsidiara,
Romania,
/actualitate/afaceri/samsung-a-deschis-o-subsidiara-in-romania-6580540
6580540
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.