Salariatii OLTCHIM, actionari la Oltchim MBO

Postat la 01 septembrie 2008 14 afişări

Peste 2000 de angajati ai OLTCHIM au subscris pentru a deveni actionari la nou infiintata Oltchim MBO

Cei peste 50% de salariati au devenit actionari in urma unui proces de subscriere pe data de 24 august 2008. In mai putin de o saptamana de la deschiderea subscrierii, varsamintele la capitalul social al societatii Oltchim MBO au crescut de la 100.000 RON (aproximativ 28 000 de euro) la 210.000 RON (aproape 60 000 de euro).

 

Societatea Oltchim MBO a fost infiintata in urma cu aproximativ doua luni pentru a raspunde nevoii urgente de finantare si dezvoltare a combinatului chimic. Initiativa OLTCHIM are ca scop principal sustinerea si dezvoltarea combinatului, in principal prin atragerea de finantari si implicit securizarea surselor de materii prime de baza. In acest moment Oltchim MBO discuta cu mai multe banci si fonduri de investitii pentru a gasi o modalitate de finantare si atragere de resurse suplimentare pentru combinat.

 

OLTCHIM este una dintre cele mai importante companii romanesti din industria chimica. Anul trecut, societatea valceana a avut o cifra de afaceri aproximativ 52,4 milioane de euro si pierderi de 28,7 milioane de euro. Pachetul majoritar al OLTCHIM (53,2%) este detinut de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
Oltchim,
Oltchim MBO,
subscriere,
actiuni
/actualitate/afaceri/salariatii-oltchim-actionari-la-oltchim-mbo-3111818
3111818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.