Robotii au jucat fotbal la cel mai mare targ High-Tech din Europa

Postat la 06 martie 2010 40 afişări

In timp ce febra Cupei Mondiale din 2010 creste, o mana de roboti fotbalisti, de dimensiunea unor mere, a entuziasmat, marti, publicul de la CeBIT, cel mai mare targ de tehnologie din Europa, jucand un meci care l-ar fi facut sa paleasca de invidie si pe Cristiano Ronaldo.

Rajesh, Penny, Sheldon si Leonard masoara numai 60 de centimetri, dar au deja un titlu de campioni mondiali in palmares, dupa victoria echipei lor - B-Human - la Cupa Mondiala destinata robotilor, desfasurata anul trecut, in Austria, si la care au participat 23 de echipe.

Creati de Universitatea din Bremen (nordul Germaniei), cei patru roboti isi vor apara titlul la editia viitoare a evenimentului, programata pe 19 iunie, la Singapore, chiar cand va fi în plina desfasurare Cupa Mondiala de fotbal din Africa de Sud (11 iunie - 11 iulie).

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CeBit,
IT&C,
roboti,
fotbal,
campionat
/actualitate/afaceri/robotii-au-jucat-fotbal-la-cel-mai-mare-targ-high-tech-din-europa-5720659
5720659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.