Richard Moat pleaca de la conducerea Orange

Postat la 31 martie 2009 33 afişări

Dupa un mandat de patru ani, Richard Moat, directorul executiv al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, si-a anuntat retragerea din functie.

Plecarea lui Moat a venit pe neasteptate, avand in vedere ca mandatul sau fusese prelungit in luna septembrie a anului trecut cu inca doi ani. Acum, fostul director executiv al operatorului a invocat motive personale pentru a justifica plecarea de la carma Orange, dar si retragerea din cadrul grupului France Telecom, Moat urmand sa se intoarca in Marea Britanie. Richard Moat a facut parte din echipa Orange timp de 17 ani, ocupand pozitii importante la nivel international.

Din 2004, de cand conduce divizia locala a operatorului, Moat a crescut veniturile companiei de la 624 de milioane de euro la 1,31 de miliarde de euro anul trecut.

“Incepand cu aceasta data, Thierry Millet, actualul director comercial al Orange Romania, va prelua imediat interimatul in pozitia de CEO”, au declarat oficialii operatorului de telecomunicatii. Thierry Millet a ocupat pozitia de director comercial din octombrie 2005 si a condus departamentele de marketing, vanzari si serviciul clienti.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/richard-moat-pleaca-de-la-conducerea-orange-4120639
4120639
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.