RHS si Tornado fuzioneaza , pentru crearea celui mai mare jucator de pe piata de distributie IT&C

Postat la 05 octombrie 2009 13 afişări

Companiile locale de distributie Tornado si RHS Company, cu afaceri cumulate de 136 mil. euro in 2008, au primit avizul Consiliului Concurentei pentru a realiza o concentrare economica astfel ca cele doua firme vor incepe demersurile pentru integrarea operatiunilor.

Aceasta actiune comuna vine in intampinarea partenerilor nostri garantandu-le o colaborare de cea mai buna calitate.

Prin oferirea unui intreg portofoliu de produse, prezenta teritoriala extinsa, portal B2B, toata experienta noastra comuna urmeaza sa aduca un plus de valoare pietei de IT&C", a declarat Dragos Popescu, Director General al RHS Company.

Cititi mai multe despre fuziunea dintre RHS si Tornado pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
distributie,
RHS,
Tornado
/actualitate/afaceri/rhs-si-tornado-fuzioneaza-pentru-crearea-celui-mai-mare-jucator-de-pe-piata-de-distributie-it-c-4962483
4962483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.