Rezerva Apple: 40 de miliarde de dolari

Postat la 26 februarie 2010 11 afişări

Steve Jobs, directorul Apple a anuntat ieri in cadrul adunarii generale a asociatilor faptul ca Apple se bazeaza pe o rezerva de 40 de miliarde de dolari, bani care vor fi pastrati pentru viitoare achizitii.

"Suntem o companie destul de mare acum si trebuie sa gandim larg. Si nu se stie niciodata ce oportunitati pot sa apara", a spus Steve Jobs, citat de Reuters. In ciuda comentariilor Jobs privind noi achizitii, analistii de pe piata sunt neincrezatori. "Nu cred ca vor face vreo achizitie mare prea curand", a spus Daniel Ernst, analist in cadrul companiei americane Hudson Square, precizand ca Apple este o companie speciala.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
rezerva,
finante,
achizitii,
Steve Jobs,
tablet PC
/actualitate/afaceri/rezerva-apple-40-de-miliarde-de-dolari-5633654
5633654
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.