Reteaua sociala din Moldova a Neogen a fost inchisa de autoritati pentru “continut neadecvat”

Postat la 18 ianuarie 2010 25 afişări

Cea mai mare retea sociala din Republica Moldova, Faces.md, detinuta de Neogen, a fost inchisa astazi de catre autoritati pentru continut neadecvat.

Seful Neogen, Calin Fusu, a anuntat astazi pe Twitter ca reteaua de socializare a fost mutata pe adresa de internet FacesMoldova.com, intrucat domeniul Faces.md a fost suspendat.

"Autoritatile parca-si doresc sa trimita oamenii pe siteuri externe (com/ru) si sa scape de investitii in online", a scris Fusu. Este deja a doua oara cand se intampla ca reteaua sa fie blocala, primul incident avand loc la jumatatea anului trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
online,
Neogen,
Calin Fusu,
Faces
/actualitate/afaceri/reteaua-sociala-din-moldova-a-neogen-a-fost-inchisa-de-autoritati-pentru-continut-neadecvat-5365038
5365038
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.