Rent-a-car Sixt New Kopel pentru hotelul Radisson SAS

Postat la 22 noiembrie 2007 1 afişăre

Sixt New Kopel va fi furnizorul exclusiv de servicii rent-a-car al hotelului Radisson SAS, ce va fi deschis in prima parte a anului viitor la Bucuresti, a anuntat astazi compania.

Clientii hotelului Radisson SAS – fostul hotel Bucuresti de pe Calea Victoriei – vor beneficia de preturi speciale din partea firmei de servicii Sixt New Kopel, potrivit contractului semnat recent.

Hotelul este cotat cu cinci stele si este construit pentru a deveni cel mai mare hotel de lux din Bucuresti - 424 camere si spatii pentru organizarea de evenimente cu o capacitate de 1.000 de persoane. Unitatea este detinuta de grupul israelian Elbit.

Sixt este partenerul traditional al lantului Radisson in intreaga lume, potrivit lui Torbjorn Bodin, General Manager al Hotelului Radisson SAS.

"Cresterea estimata a pietei de rent-a-car in viitorii ani ma face sa fiu increzator ca, pana la sfarsitul anului 2008, flota de rent-a-car a companiei noastre va atinge 800 – 1000 masini", a declarat, intr-un comunicat transmis BUSINESS Magazin, Dudy Perry, CEO Sixt New Kopel.

Sixt New Kopel a intrat pe piata romaneasca in 2005, oferind servicii de leasing operational, iar, din 2006, compania a devenit detinatoarea in exclusivitate a licentei Sixt pentru Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car la nivel international. Potrivit propriilor estimari, pe piata romaneasca de rent-a-car, Sixt New Kopel detine o cota de 30%, iar pana la sfarsitul anului 2007 numarul clientilor de rent-a-car ai companiei va fi mai mult decat dublu, in comparatie cu anul trecut.

Divizia de leasing operational a Sixt New Kopel a incheiat anul 2006 cu contracte pentru mai mult de 2.000 masini. De la inceputul anului 2007, compania a semnat deja contracte pentru mai mult de 4.000 masini, cu o valoare totala care depaseste 40 milioane de euro. Pana la sfarsitul lui 2007, Sixt New Kopel estimeaza ca cifra sa de afaceri va fi cu 100% mai mare decat anul trecut. Pentru 2008, Sixt New Kopel estimeaza ca cifra sa de afaceri va creste cu mai mult de 100%. Printre clientii de leasing operational ai companiei se numara: Pepsi Cola, URBB, Elite, Alka, UTI Group, Pagini Aurii, Credit Europe Bank, EON Moldova si Millennium Bank.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hoteluri,
turism,
Radisson SAS
/actualitate/afaceri/rent-a-car-sixt-new-kopel-pentru-hotelul-radisson-sas-1057492
1057492
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.