Renault cauta 300 de ingineri la Titu.

Postat la 23 decembrie 2009 19 afişări

Renault Technologie Roumanie (RTR), centrul de inginerie al francezilor de la Renault, va angaja anul viitor 300 de ingineri la Titu, unde urmeaza sa fie testate si validate noile modele din gama Dacia si Renault.

"Angajarile sunt determinate de faptul ca pe parcursul anului urmator centrul tehnic Titu va incepe sa functioneze. Demararea activitatii la Titu este prevazuta pentru a doua parte a anului 2010", a explicat pentru ZF Dana Oprisan, director de resurse umane al RTR.

RTR este astfel unul din putinii angajatori care au in plan crearea de noi locuri de munca, in conditiile in care majoritatea companiilor au blocat recrutarile pe fondul contextului economic nefavorabil.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Renault,
Titu,
fabrica,
ingineri,
Dacia
/actualitate/afaceri/renault-cauta-300-de-ingineri-la-titu-5201216
5201216
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.