Record - peste 5.000 de romani au mers in 2009 in croaziere

Postat la 19 aprilie 2010 14 afişări

Peste 5.000 de romani s-au relaxat in croaziere pe marile si oceanele lumii anul trecut, atingandu-se astfel un record chiar si pe timp de criza. Sub motto-ul "2010 - anul croazierelor pentru romani" companiile de vanzari prezente pe piata locala considera ca numarul concetatenilor nostri care vor ignora criza si vor merge in jurul lumii va fi mai mare ca anul trecut.

"Recordul de anul trecut se explica prin faptul ca pe liniile pe croaziera s-au oferit mai multe last minute-uri, comparativ cu alti ani. Insa in acest an ne asteptam sa batem recordul de anul trecut. Deja in primele trei luni avem rezervari cat in cinci luni ale anului trecut", ne-a explicat Ioan Basea, cruise expert la Cruises & Tours, companie care are o cota de 80% din piata vanzarilor de croaziere din tara noastra. In general, romanii prefera croazierele in Marea Mediterana pentru ca este mai usor de ajuns in porturile de unde acestea pleaca, iar la nivel mondial cele mai "vanate" sunt cele care au ca tinta Insulele Caraibe.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
croaziere,
romani,
vacante,
record,
criza
/actualitate/afaceri/record-peste-5-000-de-romani-au-mers-in-2009-in-croaziere-5945591
5945591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.