RBL a dat credite de 25 mil. lei cu 6% dobanda

Postat la 16 decembrie 2009 8 afişări

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL), care activeaza pe piata de economisire-creditare pentru domeniul locativ din 2004, a ajuns la un portofoliu de 2.500 de credite in valoare totala de 50 mil. lei (11,8 mil. euro), dintre care aproximativ 40% acordate anul acesta.

"Din valoarea totala de 50 de milioane de lei a creditelor acordate, jumatate au fost acordate cu o dobanda de 6%, restul fiind credite intermediare si anticipate (acordate pe parcursul sau la inceputul contractului, cu o dobanda de 10%, respectiv 15% pe an, n.r.)", spune Andrei Stamatian, 32 de ani, presedintele bancii - unul dintre cei mai tineri executivi de top dintr-o banca.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
Raiffeisen,
RBL,
dobanda,
credit,
Andrei Stamatian
/actualitate/afaceri/rbl-a-dat-credite-de-25-mil-lei-cu-6-dobanda-5184366
5184366
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.