Raluca Ştefănescu, CEO, Cupio: Puterea şi feminitatea funcţionează foarte bine împreună. Realitatea este că femeile care au o carieră de succes şi-au păstrat feminitatea, au cultivat-o în spiritul bunului gust, devenind o amprentă distinctă

Postat la 05 ianuarie 2023 291 afişări

Cifră de afaceri (2020): 16,4 mil. lei

Profit (2020): 2,18 mil. lei

Număr de angajaţi: 73


CARTE DE VIZITĂ

• Timp de un an, între 2007 şi 2008, a lucrat în cadrul L'Oréal România, ca supervisor;

• A activat apoi, tot ca supervisor, în Interbrands Marketing and Distribution, pentru încă un an;

• Începând cu 2009 a fost sales representative pentru Henkel România, până în 2011;

• În 2011 a cofondat compania Cupio, pe care o conduce din rolul de CEO.


Puterea şi feminitatea funcţionează foarte bine împreună. În jurul nostru avem nenumărate exemple de femei care reuşesc să facă faţă provocărilor profesionale şi să fie şi o sursă de inspiraţie. Realitatea este că femeile care au o carieră de succes şi-au păstrat feminitatea, au cultivat-o în spiritul bunului gust, devenind o amprentă distinctă. Putem să avem o identitate profesională fără a ne interzice bucuriile specifice cochetăriei feminine.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.