Radu Berevoescu: „Mă motivează să câştig, însa nu cu orice cost.”

Postat la 18 noiembrie 2022 168 afişări

Radu Berevoescu: „Mă motivează să câştig, însa nu cu orice cost.”

Vârstă: 33 de ani

Funcţie: Modern Trade Director

Companie: PepsiCo România

Număr de colegi aflaţi în subordine: >150

Experienţă: Şi-a început cariera în PepsiCo în 2010 şi a evoluat preluând roluri de analiză şi planificare financiară în România, Polonia, Grecia, Serbia. În 2019 a devenit CFO East Balkans, iar de la mijlocul lui 2021 a preluat conducerea canalului Modern Trade.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Întotdeauna e un mix de factori: ambiţie, talent, muncă, adaptabilitate, curaj şi echipă. Între ambiţie şi talent pun pe primul loc ambiţia. Mă gândesc mereu la vorba profesorului meu de matematică: matematica este 99% transpiraţie şi 1% inspiraţie. Cred că acest lucru se aplică şi succesului. 

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Faptul că rămân motivat şi pasionat de ceea ce fac în fiecare zi. Iar în ultimul timp muncesc la a atinge echilibrul între muncă, viaţa personală şi succes.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Probabil un rating de 8.5. Nu vreau să-i dau mai mult, să nu devin comod. Însă sunt recunoscător pentru cum a decurs viaţa mea până în acest moment.

Cine este mentorul tău?

Mentorul meu este Christophe Guille, SVP GM Central Europe. Am petrecut mult timp alături de el şi am avut multe de învăţat – despre cum să „think big”, cum să mă poziţionez, despre strategie, despre a câştiga, despre a fi curajos şi a nu-ţi seta limite.

Ce te motivează?

Sunt competitiv atât în business, cât şi în viaţa personală (de exemplu în sport), deci mă motivează să câştig, însă nu cu orice cost. Poate chiar mai important, mă motivează să fac bine celor din jur.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Schimbarea climatului şi cum oprim efectul acţiunilor noastre asupra mediului înconjurător. Nu cred că planeta noastră are o viaţă nelimitată si e important să acţionăm cât mai repede.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consum,
Radu Berevoescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.