Racaru, Blue Air: Ionascu a fost schimbat pentru ca deciziile sale nu au venit la timpul potrivit

Postat la 17 martie 2010 231 afişări

Cea mai recenta schimbare in top managementul Blue Air, inlocuirea directorului general Adrian Ionascu cu egipteanul Sherif Ussama, care a ocupat timp de sase luni functia de director de vanzari, a fost cauzata de faptul ca „in anumite situatii, deciziile nu au venit in timpul care trebuia”, potrivit fondatorului Blue Air, Gheorghe Racaru.

"Nu a fost o greseala a dansului. Era pur si simplu incarcat cu activitatea de zi cu zi", a declarat Racaru, adaugand ca Blue Air si-a dublat in 2009 activitatea. "Orice dezvoltare care este atat de agresiva necesita si un suport. Acest suport trebuie sa fiu constituit din oameni specializati pe domeniul respectiv", a mai spus Racaru, explicand mutarea din conducerea companiei.

Ussama il inlocuieste pe Adrian Ionascu, care ramane in echipa manageriala in calitate de director general adjunct. Ionascu va acoperi aspectele tehnice si operationale in noua structura.

"Ideea care a stat la baza acestei nominalizari a fost aceea de a intari managementul companiei prin aducerea lui Ussama la un nivel puternic decizional pentru ca, impreuna cu Adrian Ionascu, sa formeze o echipa care sa continue dezovltarea companiei", a mentionat Gheorghe Racaru, director Strategic la nivelul grupului de companii din care face parte Blue Air.

Sherif Ussama si-a inceput cariera in aviatie cu mai bine de 15 ani in urma, pentru compania Saudi Arabian Airlines. In perioada 2004 - 2008, Ussama a lucrat pentru Qatar Airways, ocupand diverse pozitii comerciale, inclusiv cea de corporate affairs manager pentru baza Qatar Airways din Doha (cea mai mare baza operationala a Qatar Airways).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/racaru-blue-air-ionascu-a-fost-schimbat-pentru-ca-deciziile-sale-nu-au-venit-la-timpul-potrivit-5753230
5753230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.