Produse de post de la Scandia Food

Autor: Ioana Mihai Postat la 15 aprilie 2011 60 afişări

Scandia Food, cel mai mare producator de pateu de pe piata, a lansat marca Velicia, care reuneste alimente preparate pe baza de legume.

Sub umbrela marcii sunt vandute produse precum: aperitive vegetale pe baza de vinete, fasole sau naut, pate vegetal cu ardei si supe-crema de rosii, de cartofi cu ciuperci sau de legume. Produsele Velicia nu contin conservanti, coloranti sau aditivi artificiali.

Recipientele sunt din plastic sterilizabil si pot mentine neschimbate caracteristicile produselor pentru o perioada indelungata de timp. Ambalajul supelor-crema este completat de un capac de plastic care, dupa indepartarea capacului metalic cu cheita, permite incalzirea acestora la cuptorul cu microunde.

"Dorim sa oferim produse cu beneficii nutritionale, fara a neglija insa gustul bun pe care consumatorii nostri vor sa-l regaseasca si in produsele vegetale", a declarat Alexandra Bucur, brand manager Velicia.

Scandia Food este lider pe piata conservelor pe baza de carne din Romania, avand o cota de piata in volum de peste 54% (sursa: MEMRB, decembrie-ianuarie 2011). Scandia Food comercializeaza branduri ca Scandia Sibiu, Bucegi, Sadu si Velicia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmcg,
produse de post,
scandia
/actualitate/afaceri/produse-de-post-de-la-scandia-food-8161454
8161454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.