Producatorul Johnnie Walker si-a marit profitul cu 7%

Postat la 27 august 2009 27 afişări

Diageo, cel mai mare producator international de bauturi alcoolice, a inregistrat un profit de 1,62 miliarde lire sterline in anul fiscal 2008-2009, cu 7% mai mare fata de rezultatul raportat anul trecut.

Vanzarile companiei au crescut cu 15% in anul fiscal care s-a incheiat la 30 iunie si au totalizat 9,31 miliarde lire sterline, potrivit The Wall Street Journal.

Directorul general al companiei a declarat ca iunie-decembrie va fi o perioada dificila, iar ritmul cu care piata isi va reveni anul viitor va fi foarte important pentru performantele grupului din anul fiscal 2009-2010.

Diageo produce vodka Smirnoff, berea Guiness si whiskyul Johnnie Walker.

Sollers PPD este unicul distribuitor al marcilor gigantului Diageo in Romania. Importatorul Sollers PPD a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 31,4 milioane euro si un profit net de 1,3 milioane euro, potrivit datelor publicate la Ministerul de Finante.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmcg,
diageo,
walker,
bauturi,
alcoolice
/actualitate/afaceri/producatorul-johnnie-walker-si-a-marit-profitul-cu-7-4806064
4806064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.