Pro Video lanseaza Banca de Filme

Postat la 21 iunie 2010 92 afişări

Incepand cu luna iunie Pro Video demareaza proiectul Banca de Filme, o divizie special infiintata cu scopul de a comercializa Licenta Video de Difuzare Publica.

Banca de filme va pune la dispozitie cele mai noi filme lansate de Pro Video in format DVD sau Blu-Ray, dar si pelicule clasice sau documentare.

Banca de Filme isi propune nu doar sa informeze asupra conditiilor de obtinere si de exploatare a Licentei de Difuzare Publica, dar sa si atraga atentia cu privire la conditiile legale de difuzare de filme in spatii publice, altele decat cinematografele, fara a se vinde bilete.

Pentru difuzarea oricarui film in alte locuri decat cele destinate acestei activitati, proprietarii trebuie sa achizitioneze o astfel de licenta. Cele doua tipuri de licente care pot fi obtinute prin intermediul diviziei Banca de Filme sunt: Licenta Video de Difuzare Publica Anuala si Licenta Video de Difuzare Publica Unica.

Licenta Video de Difuzare Publica Anuala este ideala pentru locatiile care difuzeaza filme cu regularitate, oferind detinatorului dreptul de difuzare publica a oricarui film din portofoliul licentiatorului, fara niciun fel de limita, de-a lungul unui an intreg.

Licenta Video de Difuzare Publica Unica are in vedere in special evenimentele tematice unde publicul poate sau nu sa plateasca bilet pentru vizionare. Acest tip de licenta este emisa pentru un singur titlu, oferind sansa unica detinatorului de a achizitiona filme chiar inainte ca acestea sa fie lansate pe DVD sau Blu - Ray.

Mai multe detalii despre acest proiect pot fi gasite pe site-ul dedicat www.bancadefilme.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
Pro Video,
Banca de Filme
/actualitate/afaceri/pro-video-lanseaza-banca-de-filme-6435429
6435429
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.